Vakuumpakker VS-812B fra Wilfa Reduser matsvinn Med VS-812B kan all mat pakkes med vakuum. Vakuumpakeren suger luften ut av en pose med tykk plast og forsegler den deretter med en sveisesøm. Levetiden til vakuumpakket mat er langvarig, både på fersk og frossen mat, opptil fem ganger lenger, og du vil kaste mindre mat! Kraftig vakuumpakke VS-812B har en vakuumkapasitet på 12 liter per minutt og gir 0,8 bar trykk med 120 watt. Du kan velge å forsegle posen med eller uten vakuum. Lagring av råvarer som kjøtt og bær Oppbevaring av fersk fisk, kjøtt og fjørfe holder seg opptil fem ganger lenger i kjøleskapet hvis de er vakuumpakket, og i tillegg er de beskyttet mot fryseskader når de oppbevares i fryseren. Matlaging Rask marinering av kjøtt / fisk. Sous-vide har blitt en populær måte å lage mat på, og resultatet er helt fantastisk. Sous-vide er fransk og betyr under vakuum, maten pakkes og senkes i varmt vann. Lagring Oppbevaring av sølv. Sølv oksideres ved kontakt med luft, noe som får sølvet til å misfarges. Oppbevaring av klær. Vakuum pakker klær, sparer mye plass. Følger med i esken Kartongen inneholder vakuumpakkeren VS-812B, 5 poser (20x30 cm) + 1 slange. Bruk slangen til å koble til en vakuumbeholder.